Belmont College: μαθαίνοντας κάνοντας

Belmont College: μαθαίνοντας κάνοντας

1 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Πρόγραμμα Συντήρησης / Αποκατάστασης Κτιρίων

Διευθυντής Προγράμματος Dave Mertz, ο οποίος έχει σχεδιάσει και διευθύνει το πρόγραμμα σπουδών του Belmont College Preservation/Restoration (BPR) από την έναρξή του το 1989, υπηρέτησε ως Πρόεδρος του NCPE για δύο θητείες και ήταν Επίτιμος Πρόεδρος για τέσσερα χρόνια. Η υπεράσπιση και η επιτυχία του Mertz στην εκπαίδευση με βάση τη σταδιοδρομία διατήρησης ήταν ο λόγος για τον οποίο ο οργανισμός συμπεριέλαβε τα προγράμματα σπουδών συνεργατών στην εκπαίδευση διατήρησης μεταξύ των μελών του. Έλαβε το βραβείο James Askins Lifetime Achievement Award (το 2014) από το Preservation Trades Network, για λογαριασμό της Υπηρεσίας Εθνικών Πάρκων, για τον ρόλο του στην ανάπτυξη και προώθηση της παραδοσιακής εκπαίδευσης για τα επαγγέλματα στην Αμερική.

Ο Dave Mertz έλαβε το βραβείο James Marston Fitch από το Εθνικό Συμβούλιο για την Εκπαίδευση στη Διατήρηση (NCPE) το 2017. Οι πρωτοπόρες προσπάθειές του στη διδασκαλία των επαγγελμάτων συντήρησης στο Belmont College έχουν αναφερθεί ως ο λόγος που μπήκε στη βραχεία λίστα για το βραβείο.

Απόφοιτος του Kansas State University με μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική και πιστοποιητικό στον περιφερειακό και κοινοτικό σχεδιασμό, ο Mertz δίνει συχνά διαλέξεις για τις τεχνικές πτυχές της ιστορικής διατήρησης και της αναζωογόνησης της κοινότητας, υπηρέτησε ως πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου για την Εκπαίδευση στη Διατήρηση και Αντιπρόεδρος του Heritage Ohio and the Ohio Preservation Alliances. Έχει επίσης υπηρετήσει στη συμβουλευτική επιτροπή του Preservation Leadership Institute of the National Trust for Historic Preservation και στη συντακτική επιτροπή του Preservation Forum, ενός επιστημονικού περιοδικού.

Πραγματική μάθηση στο Belmont College.

Χάρη στον Dave Mertz, το πρόγραμμα συντήρησης/αποκατάστασης κτιρίων του Belmont College θεωρείται πρότυπο στη χώρα, προσελκύοντας φοιτητές πέρα ​​από την περιοχή εξυπηρέτησης τριών κομητειών του Κολλεγίου. Κατά τη διάρκεια της 33χρονης ιστορίας του προγράμματος, μαθητές όλων των ηλικιών έχουν αποφοιτήσει από το BPR. Πολλοί μη παραδοσιακοί εισερχόμενοι φοιτητές έχουν ήδη ολοκληρώσει πτυχίο ή μεταπτυχιακό στη διατήρηση ιστορικών ή σε άλλο πεδίο σπουδών. Ο Ντέιβ Μερτς αποσύρθηκε πρόσφατα. Το πρόγραμμα που δημιούργησε συνεχίζει να ευδοκιμεί.

Ένας μεγάλος αριθμός αποφοίτων του Belmont College BPR (Συντήρηση / Αποκατάσταση Κτιρίων) κάνουν εξαιρετική δουλειά στον τομέα:

του Νταν Γουόκερ η εταιρεία ονομάζεται The Western Reserve Preservation Company (https://westernreserve-preservation.com), με έδρα τη Μεδίνα του Οχάιο. Ο Walker βρισκόταν στην Οκλαχόμα όταν αποσύρθηκε από το στρατό για να επιστρέψει στο Οχάιο για να βοηθήσει τη φροντίδα της μητέρας του. Χρησιμοποίησε τα οφέλη του ΓΕ για να παρακολουθήσει το Belmont College https://belmontcollege.edu/bpr/ και ανακαλύψτε το επάγγελμα του υπεργολάβου ιστορικής συντήρησης. Ήλπιζε να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση, δίνοντάς του την ευελιξία να βοηθήσει τους γονείς του και ταυτόχρονα την ευελιξία να περάσει χρόνο με τη δική του νεαρή οικογένεια.

Dan Walker, ιδρυτής του Western Reserve Company.

Για την πρακτική της, η Walker πέρασε ένα καλοκαίρι δουλεύοντας για τον Joe Tokarsky, έναν άλλο απόφοιτο BPR, στο Hale Farm and Village στο Bath του Οχάιο. Ο Τοκάρσκι ήταν Διευθυντής Συντήρησης εκείνη την εποχή. Ενώ βρισκόταν στο Belmont, ο Walker επισκέφτηκε επίσης το IPTW [International Preservation Trades Network], στο Frederick, Maryland. Εκεί συνάντησε κάποιον που διατηρούσε μια επιχείρηση εστιατορίου κοντά στο Σινσινάτι. Όταν ο Walker αποφοίτησε, πήγε να δουλέψει με αυτήν την εταιρεία σε ένα έργο για το Ohio Historical Connection στο βορειοανατολικό Οχάιο κοντά στο σπίτι του Walker. Στη συνέχεια συνέβη το COVID-19 και απολύθηκε. Έτσι ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ξεκίνησε σιγά σιγά, δουλεύοντας έργα στη γειτονιά του, φτάνοντας σε σημείο που προσέλαβε ξυλουργούς. Τελικά, ο Joe Tokarsky άφησε το Hale Farm για να ενταχθεί στον Walker. Στη συνέχεια, η Walker προσέλαβε την Dina Chatelain, μια άλλη πτυχιούχο BPR, και η επιχείρησή της συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Έργα του The Western Reserve Preservation Company

Περίπου 20 απόφοιτοι του Belmont College έχουν εργαστεί για την εκπαιδευτική εγκατάσταση της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου όλα αυτά τα χρόνια. Το πρόγραμμα BPR έχει μακροχρόνια σχέση με την Υπηρεσία Εθνικών Πάρκων Εκπαιδευτικό Κέντρο Ιστορικής Διατήρησης [HPTC)] στο Φρέντερικ του Μέριλαντ, όπου πρόσφατος στρατηλάτης είναι ο Χιούστον Άντκινς, ο ιερέας του Μπέλμοντ. Άλλα πρώην μέλη του προσωπικού περιλαμβάνουν τους Eric Hutchinson, Tyler Yoder και Saminda Francis (Τμήμα Τεκτονισμού). Mark Segro, Mark Stafford, Houston Adkins (τμήμα ξυλουργικής). Nathan Mikula, Nathan Ramsier (τμήμα ξυλουργικής); Hillary Lennox Segro, Mark Slater, Kari Grabinski, Sara Gibney (ομάδα διαχείρισης έργου). Η Brianna Hummel ξεκίνησε με το HPTC αλλά τώρα εργάζεται στον Λευκό Οίκο ως κηπουρός.

Αρχοντικό LyndhurstTarrytown, Νέα Υόρκη. Φωτογραφία: Elisa Rolle/Wikipedia

Άλλοι απόφοιτοι του προγράμματος Συντήρησης/Αποκατάστασης Κτιρίων του Belmont έχουν βρει δουλειά σε ιστορικά οικιακά μουσεία όπως το Fallingwater, το Graceland, το Montpelier, το Stratford Hall, το Mount Vernon, το Lyndhurst και το Monticello του Frank Lloyd Wright, μεταξύ άλλων.

από τον Ράιτ Υδατόπτωση, Mill Run, Πενσυλβάνια. Φωτογραφία: lachrimae72/Wikipedia

Άλλοι πάλι εργάζονται για ιδιωτικούς εργολάβους συντήρησης και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Και πολλοί απόφοιτοι έχουν προχωρήσει σε σπουδές αρχιτεκτονικής, αρχιτεκτονικής ιστορίας, καλών τεχνών και πολεοδομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Belmont College:

ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ https://belmontcollege.edu/bpr/
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ admissions@belmontcollege.edu
ΤΗΛ. 740.695.9500